Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sparky Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2016, 11:14:22
Zdravím, mám tento kod:
function getActive($id){ global $cfg; $dot="SELECT parent FROM {$cfg['tbl_menu_items']} WHERE id='{$id}'"; $link=queryDBdata ($dot); if(!empty($link)){ $result = ""; $result.= $link[0]['parent']; $result.=getActive($link[0]['parent']); return $result; } } Lze $link[0]['parent'] ukládat do pole? Popřípadě jak správně? Pak bych při použití is_array zjistil jestli je id linku obsazeno v poli, pokud ano, tak mu přidám parametr active, aby byl zvýrazněn každý paren linku.
|
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2016, 12:51:54
Sparky:
„Lze $link[0]['parent'] ukládat do pole?“
Samozřejmě že ano. Velmi podobně jako z toho teď děláš řetězec. |
||
Sparky Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2016, 13:19:39
Keeehi:
a jak přesně? protože na to nemůžu přijít |
||
Slark Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 3. 2016, 13:28:39
místo
$result = ""; dáte $result = array(); a $result[] = $link[0]['parent']; |
||
Keeehi Profil |
function getActive($id){ global $cfg; $dot="SELECT parent FROM {$cfg['tbl_menu_items']} WHERE id='{$id}'"; $link=queryDBdata ($dot); if(!empty($link)){ return array_push(getActive($link[0]['parent']), $link[0]['parent']); } else { return array(); } } Ta globální proměnná není dobrým postupem. Měl by SIS to předávat jako parametr funkce. |
||
Sparky Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 3. 2016, 14:24:09
Keeehi:
tak teď mi to háže chyby, když volám funkci getActive s parametrem |
||
Keeehi Profil |
#7 · Zasláno: 16. 3. 2016, 17:47:08
Sparky:
A ty chyby si máme vymyslet? Nebo si myslíš že jsou tak primitivní že si s nimi poradíš sám? |
||
sparky Profil * |
#8 · Zasláno: 17. 3. 2016, 10:26:05
Keeehi:
Poradil jsem si s tím tak, že jsem řetězec string přes explode rozdělil do pole a to pak porovnávám s id položky menu. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0