Autor Zpráva
larakyn
Profil
Ahoj,

chtěl bych do e-shopu implementovat platební bránu GoPay. Na jejich stránkách je celkem dlouhý návod, ale celé je to pro mě španělská vesnice. Potřeboval bych to v PHP. Nevím, jestli mám do webu přidat metatagy na nějaký jejich soubory nebo tak atd... a ani potom jak vyvolávat platby, zkrátka nic...
Teoreticky by mi stačil nějakej soubor, kde by to bylo implemetnováno a byl by tam příklad vyvolání platby apod... z toho bych to pochopil, ale nemůžu nic najít... Je zde někdo, kdo má s tímto zkušenosti a pomohl by mi?
Fakt v tom tost tápu...

Mockrát děkuji
nethor
Profil
Někde v manuálu GoPay je příklad pro PHP, jde to udělat tak, že si ten script upravíš pro svoje potřeby. (Taky jsem to tak dělal.)
Ten example script není žádný zázrak, ale funguje.
Žádné metatagy s tím ale nesouvisí, zjednodušeně řešeno: je potřeba poslat některé údaje o objednávce na GoPay a pak podle odezvy od GoPay zapsat do databáze shopu stav platby.
larakyn
Profil
No jasný, ale oni tam chtěji nějakej composer či co a já netušim, jak s tim vůbec pracovat...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: