Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lukáš66666 Profil |
#1 · Zasláno: 21. 3. 2016, 15:12:21
Zdravím, narazil jsem na potíže při stahování souboru.
Mám soubor ZIP, který generuji automaticky a poté pomocí readfile() načtu do php souboru přidám nad to tento kod:
header('Content-Type: application/zip'); header("Content-Disposition: attachment; filename=".$zip_nazev); header('Content-Length: '.filesize($temp_zip_file)); A na počítači kde je nainstalovaný Linux, Windows nebo MAC to v pohodě jde stáhnout, ale jakmile tento odkaz otevřu v telefonu se systémem Android nebo iOS, tak se nic neděje. Vlastně děje... Nekonečné stahování, které trvá třeba 3 hodiny bez výsledku. Nevěděl by někdo co dělám špatně? |
||
Sitole Profil |
Lukáš66666:
Jestliže je to tímto tak je možné, že mobil má nějaká omezení či jednoduše tento formát nepodporuje a prohlížeč či operační systém jej nedokáže stáhnout. Doporučuji to otestovat na více telefonech a jiných operačních systémech. Každopádně stahování zipu do mobilu je na hlavu. Prakticky nikdo bez aplikace jej neotevře. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Lukáš66666 Profil |
#3 · Zasláno: 24. 3. 2016, 09:37:44
Tak jsem zjistil, že pokud to stahování neukončím tak se za pár hodin ten soubor stáhne i se správným názvem, ale to je asi tak vše.
Na to proč tak dlouho trvá to připojování jsem zatím nepřišel. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0