Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
visionic Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2016, 14:33:42
Dobrý den, narazil jsem na problem s cookie. Testoval jsem array v cookie, ktere jsem docilil takto:
odeslal jsem formular a pomoci podminek se mel udelat tento radek: setcookie("ebasket[".$_POST[dokosiku]."]", $count, time() + (86400 * 30), "/"); // 86400 = 1 day print_r($_COOKIE['ebasket']); mi zobrazil treba (a to bylo v poradku) [33] => 2 [32] => 1 pak jsem zkousel cookies vymazat pomocí scriptu: foreach($_COOKIE['ebasket'] as $key => $value) { setcookie("ebasket[$key]", "", time() - 3600); } cela tedy $_COOKIE['ebasket'] zanikla, ale setnula se mi cookies $_COOKIE['ebasket'][0] s hodnotou 1 a ja samozrejme nevim proc a nejde ani odstranit takto: setcookie("ebasket[0]", "", time() - 3600); a ani nefunguje toto: setcookie("ebasket", "", time() - 3600); Můžu cookies vymazat natvrdo z prohlizece, ale je mi zahodou proc se to stalo. |
||
visionic Profil * |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2016, 17:27:13
Jinak da se vyresit problem s cookies ohledne obnovy? Zjistil jsem, ze jedine cookies, se zobrazi po setu az po reoladu. Da se tenhle problem nejak vyresit??
|
||
Časová prodleva: 7 let
|
0