Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Oggymot Profil |
Ahoj,
mám na webu funkci, že chci, aby po zmáčknutí tlačítka se upravila databáze. Ale z neznámých důvodů mě příjde, že to vždy to if ($_POST) ignoruje.. PHP $add = $vypocet - $vyber['ukol_id']; $dc = $usr['lvl'] * $add; $adate = date("Y-m-d H:i:s", time('+' . $dc . ' seconds')); if ($_POST) { Db::query(' UPDATE users SET namisi=?, miseid=?, misedo=? WHERE user_id=? ', 1, $_GET['id'], $adate, $usr['user_id']); header('Location: mise.php'); } A to $usr tam mám načtený, kdyby náhodou.. :) $usr = Db::queryOne(' SELECT * FROM users WHERE user_id=? ', $_SESSION['user_id']); HTML <form method='POST'> <input type="submit" value="OK"> </form> Vždy když zmáčknu tlačítko, tak to je bez reakce.. :( Ani MySQL to neupraví. Předem děkuji, za rady apod. Díky :) |
||
Lonanek Profil |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2016, 16:25:46
řádek 6:
if (isset($_POST['submit'])) v HTML kódu pak: <form method='POST'> <input type="submit" name="submit" value="OK"> </form> proměnná se musí nějak jmenovat. |
||
Oggymot Profil |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2016, 16:28:56
Mnohokrát děkuji!
Protože u registrace mě úplně stačilo if ($_POST) :) |
||
Lonanek Profil |
#4 · Zasláno: 2. 4. 2016, 16:38:31
Stačilo by to i zde, ale musel by jste poslat nějakou (třeba skrytou) proměnnou.
|
||
Oggymot Profil |
Lonanek:
Jak se posílá skrytá proměnná ? Né, že bych to chtěl předělávat, ale zajímá mě to. |
||
Lonanek Profil |
A co Vám řekl strýček google na Váš dotaz?
např.: Formuláře » input |
||
Oggymot Profil |
Chci se ještě zeptat, zase se mi tu naskytl problém..
Když chci zapsat do databáze(datetime) datum s časem, tak to nic neudělá, ale vše ostatní to zapíše. Nevíte někdo proč ? $vyber = Db::queryOne(' SELECT * FROM pdukoly WHERE ukol_id=? ', $_GET['id']); $vypocets = $usr['lvl'] + $vyber['ukol_id']; $vypocet = $vypocets * 10; $add = $vypocet - $vyber['ukol_id']; $dc = $usr['lvl'] * $add; $adate = date("Y-m-d H:i:s", time('+' . $dc . ' seconds')); if (isset($_POST['submit'])) { Db::query(' UPDATE users SET namisi=?, miseid=?, misedo=? WHERE user_id=? ', 1, $_GET['id'], $adate, $usr['user_id']); header('Location: mise.php'); } Oggymot: > Chci se ještě zeptat, zase se mi tu naskytl problém.. > > Když chci zapsat do databáze(datetime) datum s časem, tak to nic neudělá, ale vše ostatní to zapíše. Nevíte někdo proč ? Teď už to funguje, takže dobrý :) |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0