Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
juriad Profil |
#1 · Zasláno: 18. 4. 2016, 20:34:13
Podle mě je to správně takto (pro přehlednost rozlámáno na více řádků):
'USERNAME' => ((!$preview && $mode != 'quote') || $preview) ? $post_data['username'] : $request->variable('user', '', false, \phpbb\request\request_interface::COOKIE), |
||
Čeluk Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2016, 20:41:29
juriad:
Dík, teď to nehází žádnou chybu, ale jméno si to nezapamatuje. Pole je prázdné. |
||
Lonanek Profil |
Čeluk zkuste použít místo user user_name
|
||
Čeluk Profil |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2016, 21:18:28
Lonanek:
Mám to takto ale jméno si to nezapamatuje: 'USERNAME' => ((!$preview && $mode != 'quote') || $preview) ? $post_data['username'] : $request->variable('user_name', '', false, \phpbb\request\request_interface::COOKIE), |
||
Lonanek Profil |
#5 · Zasláno: 18. 4. 2016, 21:27:45
Pak ještě další možnost:
$request->variable('username', '', false, \phpbb\request\request_interface::COOKIE) $request->variable('username', '', true, \phpbb\request\request_interface::COOKIE) Bohužel teď nemám své testovací fórum funkční. |
||
Čeluk Profil |
#6 · Zasláno: 18. 4. 2016, 21:40:52
Lonanek:
Dík za dva tipy. Bohužel ani jeden jméno neuloží. Asi to nejde udělat. |
||
Lonanek Profil |
#7 · Zasláno: 18. 4. 2016, 22:12:05
Čeluk:
„Bohužel ani jeden jméno neuloží“ Nejde o uložení, ale o výpis. Jde o to, správně pojmenovat proměnnou $_COOKIE. Evidentně to vyzkoušené možnosti nejsou, nebo neexistují. Zkoušel jste to i jako přihlášený uživatel s nastaveným COOKIE? popis: $request->variable($var_name, $default, $multibyte, $super_global) viz: request.php. |
||
Čeluk Profil |
#8 · Zasláno: 18. 4. 2016, 22:39:12
Lonanek:
Omlouvám se ale nevím teď co mám udělat. Mám na fórum nakopírovat kód request.php ? |
||
Keeehi Profil |
Čeluk:
„Omlouvám se ale nevím teď co mám udělat.“ Sehnat si někoho kdo rozumí alespoň základům aby to udělal za tebe. Evidentně neznáš základy a nemáš páru o tom co děláš. Raději si sežeň nějakého studenta který to za chvilku bude mít hotové a kterému dáš pár stovek které jinak stejně necháváš tam někde kam chodíš na internet. |
||
Čeluk Profil |
#10 · Zasláno: 18. 4. 2016, 23:16:25
Keeehi:
Dík za věcný názor. To mi pomohlo |
||
Keeehi Profil |
#11 · Zasláno: 18. 4. 2016, 23:17:39
Čeluk:
Rádo se stalo. |
||
Čeluk Profil |
Keeehi:
Já jsem ale zde psal v příspěvku #26 že za to zaplatím 500 kč. Neozval se ani jeden člověk (vytvořím ti to pošli 500 kč). |
||
Martin2 Profil * |
#13 · Zasláno: 19. 4. 2016, 09:01:21
Čeluk:
„Neozval se ani jeden člověk“ Možná by bylo lepší vytvořit samostatnou poptávku v sekci Prací a zakázek. Programátoři dost otrlí, aby vydrželi tuto anabázi až do příspěvku 26, už jsou asi mimo tvůj rozpočet. |
||
Čeluk Profil |
#14 · Zasláno: 19. 4. 2016, 14:26:22
Martin2:
Nemyslím si že je potřeba za párřádků kódu dávat víc jak 500 kč. Ale tebe si pamatuji, někomu si taky tenkrát vynadal ať tě dá nějaké peníze že mu zadarmo nepomůžeš. Asi je to tvoje metoda. Tak čekej na zakázky ostatních. Já tě platit nebudu když vím kdo si. A ani nevěřím že bys to udělal. |
||
Martin2 Profil * |
#15 · Zasláno: 19. 4. 2016, 16:58:58
Nevím tedy komu (všemu) už jsem tady vynadal :), ale zakázky zde nehledám a nikdy jsem nehledal.
Jinak ti prozradím tajemnství — programy se neúčtují na počty řádků. Za 500 korun by se mi nechtělo ani hledat odkaz na stažení phpBB. A většina známých programátorů je na tom dost stejně. Jinak moje rada v [#13] byla myšlena vážně, tvá nabídka podle mě opravdu unikla pozornosti cílové skupině. Ale samozřejmě dělej jak myslíš. |
||
Fisir Profil |
#16 · Zasláno: 19. 4. 2016, 17:17:29
Reaguji na Čeluka:
Za těch 500 Kč jsem ti to ochotný zprovoznit. Podrobnosti mi můžeš poslat na mail fisir@fisir.net. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0