Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Liaz Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 4. 2016, 18:30:00
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, je možné nastavit modrewrite přes .htaccess do podsložky? Příklad: Mám web www.mujweb.cz, kde běží nějaký web. A já bych chtěl do podsložky, např. www.mujweb.cz/weby/web1/ vytvořit další web, kde bych chtěl využívat modrewrite. Ve složce mujweb.cz není žádný soubor .htaccess a do složky mujweb.cz/weby/web1/ jsem nahrál následující soubor: RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^sitemap\.xml/?$ sitemap.php [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/?$ ?arg1=$1 [QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/?$ ?arg1=$1&arg2=$2 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)?/?/?$ ?arg1=$1&arg2=$2&arg3=$3 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)?/?/?/?$ ?arg1=$1&arg2=$2&arg3=$3&arg4=$4 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)?/?/?/?/?$ ?arg1=$1&arg2=$2&arg3=$3&arg4=$4&arg5=$5 [QSA,L] Ovšem pokud zobrazím adresu např. mujweb.cz/weby/web1/novinky/, zobrazí se mi obsah webu z adresy mujweb.cz. Dá se tohoto nějak docílit? Díky moc |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 11. 4. 2016, 22:22:36
RewriteBase /weby/web1/ |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0