Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
LExtR Profil |
#1 · Zasláno: 6. 6. 2016, 12:16:47
Zdravím,
snažím se udělat slider. V podstatě to má fungovat tak, že se načte na stránku první řádek z mysql a po kliknutí na šipku se slidne celá stránka a načte se 2 řádek z mysql. Načítat by se to mohlo podle id ale nevím jak načíst id 2 když mám načtený řádek 1. Jednoduše řečeno chci udělat slider na celou stránku kde bude vypsaný jen jednoduchý text a obrázek do pozadí. S obsahem stránky se má slidnout i pozadí. Kdyby někoho napadlo nějaké jednoduché a efektivní řešení pak bych poprosil o vysvětlení jak bych to mohl udělat. Děkuji :) |
||
CZechBoY Profil |
#2 · Zasláno: 6. 6. 2016, 13:33:09
Načti všechny řádky, které chceš zobrazit, vypiš html markup a pak pomocí js udělej ten slider.
Pokud se ti to nechce dělat vše sám tak použij třeba bootstrap slider, nivoSlider, owlSlider, aj. |
||
LExtR Profil |
#3 · Zasláno: 6. 6. 2016, 16:11:30
Díky za radu. Zkoušel jsem to přes ten BS ale nějak mi nevyhovuje. Pomocí přičítání jedničky a++ jsem docílil toho že když se klikne na tlačítko next tak se načte další údaj ale když použiji a-- tak to nefunguje hodí to prázdnou stránku jakoby to házelo číslo které v db není. Nevím proč mi nejde to a--. Když pomocí tlačítka next se proklikám od 1 do čísla 5 a pak bych chtěl zpátky tak by mělo fungovat a-- z 5 na 4 podle toho jak to chápu.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0