Autor Zpráva
danny98
Profil
Ahoj mám kód:

<?
$country2 = 'country2'; 
          $country = $_GET['country'];
          $genre = $_GET['genre'];
          $station_name = $_GET['station_name']; if(!isset($country) OR ($genre) or ($station_name)){
          $sql = "SELECT * FROM `stations` WHERE `country` = '.$_COOKIE[$country2].'";
          } ?>
v případě, že není nastavena země, žánr, nebo popisek, měl by php soubor vypsat stanice pouze ze země, která je uložena v cookie, jenže to nefunguje, nevíte prosím jak pomoc?
Taps
Profil
A existuje ta cookie?...v tom kodu ji jenn ctes
danny98
Profil
existuje :)
Taps
Profil
Pokud si ten sql prikaz vypises pomoci prikazu echo zobrazi se korektne i s danou hodnotou cookie?
danny98
Profil
no to je právě ono. Přišel jsem na to v čem je chyba, ale nevím jak to napravit.
Upravil jsem to takto:
<?
if (isset($_GET['country'])){
          $sql = "SELECT * FROM `stations` WHERE `country` = '$country'";
          }
          
          $country = $_POST['country'];
?>
ale nevím jak zajistit, aby se metoda GET hodila pod metodu POST zkoušel jsem: $country = $_POST[$_GET['country']];
ale bez úspěchu.
Taps
Profil
Co mas na mysli pod slovem hodila? Samotny formular se odesila bud metodou post nebo get
danny98
Profil
potřebuju aby se přes metodu GET zjistilo co je to za zemi(z odkazu search.php?country=nejakazeme)
a následně přes metodu POST dosadit do mysql dotazu. zkoušel jsem $pcountry = $_POST[$_COOKIE['country2']]; taky to nepomohlo.
CZechBoY
Profil
<?php
if (isset($_GET['country'])){
  $country = escape($_GET['country']);
  $sql = "SELECT * FROM `stations` WHERE `country` = '$country'";
}
?>
danny98
Profil
Děkuju moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: