Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
danny98 Profil |
Ahoj mám kód:
<? $country2 = 'country2'; $country = $_GET['country']; $genre = $_GET['genre']; $station_name = $_GET['station_name']; if(!isset($country) OR ($genre) or ($station_name)){ $sql = "SELECT * FROM `stations` WHERE `country` = '.$_COOKIE[$country2].'"; } ?> |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 24. 6. 2016, 19:52:01
A existuje ta cookie?...v tom kodu ji jenn ctes
|
||
danny98 Profil |
#3 · Zasláno: 24. 6. 2016, 19:53:07
existuje :)
|
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 24. 6. 2016, 20:06:30
Pokud si ten sql prikaz vypises pomoci prikazu echo zobrazi se korektne i s danou hodnotou cookie?
|
||
danny98 Profil |
no to je právě ono. Přišel jsem na to v čem je chyba, ale nevím jak to napravit.
Upravil jsem to takto: <? if (isset($_GET['country'])){ $sql = "SELECT * FROM `stations` WHERE `country` = '$country'"; } $country = $_POST['country']; ?> $country = $_POST[$_GET['country']];
ale bez úspěchu. |
||
Taps Profil |
#6 · Zasláno: 24. 6. 2016, 21:15:05
Co mas na mysli pod slovem hodila? Samotny formular se odesila bud metodou post nebo get
|
||
danny98 Profil |
#7 · Zasláno: 24. 6. 2016, 22:21:00
potřebuju aby se přes metodu GET zjistilo co je to za zemi(z odkazu search.php?country=nejakazeme)
a následně přes metodu POST dosadit do mysql dotazu. zkoušel jsem $pcountry = $_POST[$_COOKIE['country2']]; taky to nepomohlo. |
||
CZechBoY Profil |
<?php if (isset($_GET['country'])){ $country = escape($_GET['country']); $sql = "SELECT * FROM `stations` WHERE `country` = '$country'"; } ?> |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
danny98 Profil |
#9 · Zasláno: 28. 6. 2016, 07:39:28
Děkuju moc
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0