Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Adam1999 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2016, 18:58:08
Zdravím,
Mám soubor kde mám na záčátku session_start(); $_SESSION["vstupenky_cena"] = $cena; //echo $cena.' Kč'; $_SESSION["vstupenky_konfigurace"] = array( $pocet, $strany, $papir, $sluzby, $barva, $rozmer ); Po první odeslání je vše ok ale když formulář odešlu znova s jinými daty vrací se mi stále ta stejná odpověd a data se v SESSION nepřepíšou. Prosím o radu co dělám špatně? Děkuji za každou radu. |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2016, 19:06:58
Po odeslani zkus vymazat hodnoty promennych
|
||
Adam1999 Profil |
Taps:
Zkusil jsem toto: $_SESSION["vstupenky_konfigurace"] = array(); $_SESSION["vstupenky_cena"] = $cena; //echo $cena.' Kč'; $_SESSION["vstupenky_konfigurace"] = array(); $_SESSION["vstupenky_konfigurace"] = array( $pocet, $strany, $papir, $sluzby, $barva, $rozmer ); Tak jsem přišel na to že když z formuláře odstraním script na aktivní položky tak že to funguje. Ten script vypadá následovně: <div class="form-group"> <label>Počet kusů:</label> <select name="pocet" class="form-control"> <option <?php if ($_SESSION["vstupenky_konfigurace"][0] == 50) {echo 'selected="selected';} ?> value="50">50Ks</option> <option <?php if ($_SESSION["vstupenky_konfigurace"][0] == 100) {echo 'selected="selected';} ?> value="100">100Ks</option> <option <?php if ($_SESSION["vstupenky_konfigurace"][0] == 200) {echo 'selected="selected';} ?> value="200">200Ks</option> <option <?php if ($_SESSION["vstupenky_konfigurace"][0] == 500) {echo 'selected="selected';} ?> value="500">500Ks</option> <option <?php if ($_SESSION["vstupenky_konfigurace"][0] == 1000) {echo 'selected="selected';} ?> value="1000">1000Ks</option> </select> </div> Nějaký nápady jak to vyřešit aby to fungovalo a zároveň byli vidět aktivní (předtím) vybrané položky? Díky za každou radu. |
||
Taps Profil |
Pred tim nez odesles nova data tak zkus testovat existenci session.
<? If(isset($_SESSION["vstupenky_konfigurace"])){ Unset($_SESSION["vstupenky_konfigurace"]); } ?> |
||
Adam1999 Profil |
Taps:
Bohužel stále nic unset($_SESSION["vstupenky_konfigurace"]); |
||
Adam1999 Profil |
#6 · Zasláno: 4. 8. 2016, 09:51:33
Tak na konec jsem si pro to napsal vlastní function.
Tady je, kdyby měl někdo stejný problém tohle by ho mohlo vyřešit. function arrSelect($ids, $active) { $output = ""; foreach ($ids as $value => $name) { $selected = ""; if ($value == $active) { $selected = "selected"; } $output .= "<option value='$value' $selected>$name</option>"; } echo $output; } |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0