Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ZdenekPNJ Profil |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2016, 20:23:40
Zdravím všechny,
dodělávám úpravy na nové fotobance s využitím Croppic. Nyní jsem ale narazil naproblém se kterým si již hodiny lámu hlavu. Dál mně nepustí chyba při if (is_uploaded_file($_FILES['prsoubor']['tmp_name'])) předá FALSE. Nevím čím to je, nahrávám místo type=file pomocí input=text, protože do inputu vkládám přímo url vygenorovaného ořezaného obrázku. <input type=\"text\" name=\"prsoubortext\" accept=\"image/gif,image/jpeg,image/png\"> Přidal jsem funkci addToFiles, která zajistí převod na $_FILES: function addToFiles($key, $url) { $tempName = tempnam('C:\wamp\tmp', 'php_files'); $originalName = basename(parse_url($url, PHP_URL_PATH)); $imgRawData = file_get_contents($url); file_put_contents($tempName, $imgRawData); $_FILES[$key] = array( 'name' => $originalName, 'type' => mime_content_type($tempName), 'tmp_name' => $tempName, 'error' => 0, 'size' => strlen($imgRawData), ); } Následně je vloženo je vloženo addToFiles('prsoubor', ''.$GLOBALS["prsoubortext"].''); ----------------------- Problém je, že když vypíšu Array, je vše OK a soubor se do složky tmp nahraje, Name: 2016-08-24_12-11-00_Naturhouse_z-naturhousecz.jpg Type: image/jpeg tmp_name: C:\wamp\tmp\phpC25.tmp error: 0 size: 56295 ale is_uploaded_file jej asi nenačte. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Děkuji za nápady. |
||
TomášK Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2016, 21:23:28
is_uploaded_file — Tells whether the file was uploaded via HTTP POST
Jako parametr dáváš soubor, který nebyl nahraný pomocí HTTP POST, tedy vrací false. Chybně předpokládáš, že ta funkce interně používá $_FILES. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0