Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ArdaGamesTV Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 9. 2016, 20:52:03
Hezký večer přeji mám zde nějakou chybu na kterou nemohu přijít a to v tomto skriptu :
<?php $kod = mt_rand(100000, 999999); $sql = "INSERT INTO `kod`(`sms`) VALUES (".$kod.")"; $con=mysqli_connect("localhost","root","as123456df123"); mysqli_select_db($con,"test"); mysqli_query($sql); mysqli_close($con); $o = "Vas kod je ".$kod.""; Header ('Content-type: text/plain'); Header ('Content-length:'.strlen($o)); echo $o; ?> Když jsem ho dodělal tak jsem o vyzkoušel a vyhodilo to tuhle chybu : prntscr.com/cjip6w sry že zde mám odkaz na web se screenshotem ale já si web server na noc vypínám. Poraďte pls. |
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 18. 9. 2016, 21:10:29
Vidím chybovou hlášku, postup je následující:
1) přečtu si, co se v té chybové hlášce píše 2) zjistím, že se tam píše o funkci mysqli_query() a o tom, že funkce chce alespoň dva parametry, ale já jsem jí poslal jenom jeden 3) podívám se do dokumentace, abych se podíval, co za parametry té funkci mám předat a upravím si podle toho kód na řádku 9 4) profit! |
||
ArdaGamesTV Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 9. 2016, 21:28:51
Takže by to mělo vypadat takto mysql_query($con, "$sql"); ?
|
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 18. 9. 2016, 22:20:04
ArdaGamesTV:
Keby si to vyskúšal, ušetríš čas nám aj sebe. Mimochodom keď vygeneruješ 2x ten istý sms kód to ti nevadi? |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0