Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondra256 Profil |
#1 · Zasláno: 28. 9. 2016, 13:53:46
Dobrý den,
dostal se mně do rukoku projekt, který využívá knihovnu "brick/money", když jsem ji nainstaloval přes composer tak na localu mně knihovna funguje. Když nasadím zdrojáky na ostrý provoz tak už to začne padat na chybě: "syntax error, unexpected '.', expecting '&' or variable" Když jsem se podíval v čem je problém, tak jsem zjistil, že napříč knihovnou jsou tři tečky před proměnnou. Například: $this->currencies[$currencyCode] = Currency::create(... $data);
Celý zdroják si můžete prohlédnout zde: github.com/brick/money/blob/master/src/CurrencyProvider/ISOCurrencyProvider.php Hledal jsem na internetu, ale nenaašel jsem žádné informace co ony tři tečky znamenají. Víte někdo co to znamená, proč tam jsou? předem děkuji za odpověď |
||
Jan Tvrdík Profil |
brick/money potřebuje PHP 5.6+
Ty tři tečky se používají pro zápis funkcí s proměnným počtem argumentů, viz wiki.php.net/rfc/variadics wiki.php.net/rfc/argument_unpacking php.net/manual/en/migration56.new-features.php#migration56.new-features.variadics php.net/manual/en/functions.arguments.php#functions.variable-arg-list |
||
ondra256 Profil |
#3 · Zasláno: 28. 9. 2016, 14:25:19
Jan Tvrdík:
Dík, tuto konstrukci jsem doteď neznal. Podíval jsem se co za php běží na serveru a je tam 5.4. V tom bude problém :-) Ale mnohokrát děkuju |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0