Autor Zpráva
Vilak
Profil
Zdravím. Mám formulář, který odešlu a chci ho zapsat do databáze. Na localhostu mi vše funguje, ale na webu se mi vypíše chyba.
"Internal Server Error

Pri zpracovani pozadavku doslo k vnitrni chybe. Pravdepodobne se jedna o chybu v .htaccess souboru.

Ctete instrukce v nasi znalostni bazi: Chyba 500 - Internal Server Error"

Hosting mám u Wedosu. .htaccess soubor jsem neměnil. Formulář se do MySQL databáze zapíše a vše jde pak bez problému. Jen nevím, proč mě to tuto chybu vypíše a nefunguje mi klasicky hlavička header();

Děkuji za odpovědi.
Davex
Profil
Vilak:
Zapni si vypisování chyb PHP, abys místo „Internal Server Error“ viděl konkrétní chyby při běhu skriptu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: