Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomas2245 Profil |
#1 · Zasláno: 22. 11. 2016, 15:02:58
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť? ak odošlem na stránke formulár s inputami (meno, priezvisko, adresa, email) zapíšu sa mi do databáze a pošle sa zákazníkovi mail s rekapituláciou ako je vidieť nižšie: zavolaním tých funkcií: $meno, $priezvisko, $adresa...
toto fungovalo, pretože to bolo v tom súbore kde sa nachádzajú tie $meno = $_POST['meno']; ... ale ja som ten kód upravil tak, aby som si mohol nadizajnovať tú template toho mailu STARÝ KÓD (funkčný): $to = "$email"; $subject = 'subject'; $headers .= "Content-Type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $message = '<html><body>'; $message .= "$meno , $priezvisko , $adresa"; $message .= "</body></html>"; mail($to, $subject, $message, $headers); NOVÝ KÓD (nefunkčný, nezobrazuje $meno...$priezvisko....$adresa): $to = "$email"; $subject = 'subject'; $headers .= "Content-Type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $htmlContent = file_get_contents("email_sablona.php"); $headers = "MIME-Version: 1.0" . "\r\n"; $headers .= "Content-type:text/html;charset=UTF-8" . "\r\n"; mail($to, $subject, $htmlContent, $headers); v tom email_sablona.php sa nachádza klasický <html> dokument s textami, tabuľkami, kde aj skúšam volať tie premenné $meno, $priezvisko... ale nevypíše mi ich, vie mi niekto s týmto pomôcť? Vďaka |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0