Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
icefireCZ Profil |
#1 · Zasláno: 12. 12. 2016, 19:17:43
Dobrý den,
chci si udělal takový jednoduchý MD5 hash "zjišťovatel hesel". Uživatel zadá zahashované MD5 heslo a po kliknutí na Submit se to sputí (což už tak bývá). Nejprve si ze souboru s heslama udělám pole, potom každé to heslo zahashuji do MD5 a potom je porovnávám s tím co zadal uživatel. Pokud se rovnají tak úspěch no bla bla bla. Jde o to, že se mi nic nezobrazuje, žádná chybová hláška, nic. Pomocí var_dump() si zjistím jestli se ze souboru opravdu udělalo pole a ano. Dokonce jsem zjistil, že díky té změně na pole se ke každému slovu přidal další znak (mezera). Tu jsem se pokusil odstranit díky rtrim() , ale také nic. Tak si myslím, že to je asi přetížením, ale když přidám sleep(0.2) , tak také nic. Asi někde mám úplně banální chybu nebo už nevím. Mohli byste mi prosím nějak poradit? :-D
<?php $lines = file("passwords.txt"); //var_dump($lines); if(!isset($_POST["input"])){ } else { $input = $_POST["input"]; echo "<div style='margin: 0 auto; text-align: center;'>"; foreach($lines as $line){ //rtrim($line, " "); $result = hash("md5", $line); if($result == $input){ echo "<b>" . $input . "</b> - " . $line; break; } //sleep(0.2); } echo "</div>"; } ?> |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 12. 12. 2016, 19:35:47
Ona to není mezera, ale je to konec řádku, který se v HTML vykreslí jako mezera.
Použij: $lines = file("passwords.txt", FILE_IGNORE_NEW_LINES); |
||
icefireCZ Profil |
#3 · Zasláno: 12. 12. 2016, 19:38:18
juriad:
Jééé, už to funguje :) Děkuji moc, aspoň jsem se naučil něco nového :-D |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0