Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Valocsay Profil |
#1 · Zasláno: 20. 12. 2016, 19:18:25
<div class="login-page"> <div class="form"> <form class="register-form"> <input type="text" placeholder="name"/> <input type="password" placeholder="password"/> <input type="text" placeholder="email address"/> <button>create</button> <p class="message">Already registered? <a href="#">Sign In</a></p> </form> <form class="login-form" method="post"> <input type="text" placeholder="Email" name="Email"/> <input type="password" placeholder="Password" name="pass"/> <button name="login">login</button> <p class="message">Not registered? <a href="#">Create an account</a></p> </form> <? if(isset($_POST['login'])){ $name = $_POST["Email"]; $pass = $_POST["pass"]; include "config.php"; $link = mysqli_connect($MySQL_ip,$MySQL_user,$MySQL_pass,$MySQL_name) or die ("problem1"); $query = "SELECT * FROM users WHERE Email='".$name."' AND Pass='".$pass."'" or die ("problem2"); $q = mysqli_query($link, "SELECT * FROM `users` WHERE `Email`= '".$name."' AND `Pass`= '".$pass."' LIMIT 1 ") or die ("problem3"); while($row = mysqli_fetch_array($q) or die("problem4")){ $id = $row["ID"]; $Email = $row["Email"]; $Pass = $row["pass"]; $poz = $row["pozicia"]; $adm = $row["admin"]; $p = $row["premium"]; $meno = $row["First_name"]; $priezvisko = $row["Last_name"]; } if($name == $Email AND $pass == $Pass){ $_SESSION["ID"] = $id; $_SESSION["Meno"] = $meno; $_SESSION["Priezvisko"] = $priezvisko; $_SESSION["mail"] = $Email; if($poz == "1"){ $_SESSION["poz"] = "študent"; } if($poz == "2"){ $_SESSION["poz"] = "učiteľ"; } if($adm == "1"){ $_SESSION["adm"] = "uživateľ"; } if($adm == "2"){ $_SESSION["adm"] = "admin"; } if($p == "1"){ $_SESSION["p"] = ""; } if($p == "2"){ $_SESSION["p"] = "Prémium"; } echo "Si prihlásený ako: ".$_SESSION["poz"]." ".$_SESSION["Meno"]." ".$_SESSION["Priezvisko"].""; $_SESSION["meno"] = $meno; $_SESSION["priezvisko"] = $priezvisko; }else echo "nie je možné sa prihlásiť (zlé meno alebo heslo)"; } ?> </div> </div> Po stlačení tlačidla LOGIN sa stránka refreshuje a nič sa nestane, ani nevypíše žiadny problém iba refresh a nič... Chcel by som aby ma to prihlásilo ale nejak sa mi to nedarí. Vedel by mi niekto poradiť? Session_start(); mám na začiatku kódu. Toto je iba výrez z celého kódu. |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 21. 12. 2016, 19:45:39
Používej
<?php a doporučuji nepoužívat proměnné se stejným jménem s různou velikostí písmen.
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0