Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
piiiiiiiip Profil |
#1 · Zasláno: 3. 1. 2017, 14:48:51
Dobrý den. Potřeboval bych prosím poradit jak se dělá join v nette(vypsat data z jedné tabulky k datům druhé tabulky kde se schoduje proměnná). V čistym php to umím bez problému ale v tom nette to nedávám. Zkoušel jsem si to vygooglovat ale bohužel neúspěšně.
|
||
Kcko Profil |
piiiiiiiip:
JOIN v nette se dělá uplně stejně, můžeš použít query viz doc.nette.org/cs/2.4/database nebo pomocí tečkové notace
Proč se neptáš na oficiálním fóru? |
||
piiiiiiiip Profil |
#3 · Zasláno: 3. 1. 2017, 15:13:58
Na to selection jsem už koukal a vůbec nevím co s tím.
To vytáhnu data z první tabulky takto? $selection = $context->table(self::DATA_TABLE); |
||
Kcko Profil |
#4 · Zasláno: 3. 1. 2017, 15:20:11
piiiiiiiip:
Přečti si to ještě tak 10x a když to nepochopíš (ani si to nevyzkoušíš na struktuře tabulek, které jsou v dokumentaci), tak se můžeš zeptat na fóru (tam ale dostaneš obdobnou odpověď asi), a pak si zaplat školení. Pak už jedině doporučím opustit Nette, jelikož to není tvůj první dotaz k základním věcem, které jsou jasně popsány v dokumentaci, ke kterým existují tutoriály a příklady ke stažení. |
||
piiiiiiiip Profil |
A kde jsou ty příklady ke stažení?
|
||
Kcko Profil |
Nejradši bych Ti napsal tam kde končí záda, jsi liný jako prase, nebo abnormálně nepozorný.
Když Ti nestačí API ani dokumentace, tady máš další užitečné linky plné různých návodů a balíčků, všechno najdeš na webu NETTE! componette.com github.com/nette pla.nette.org/cs github.com/nette/examples |
||
piiiiiiiip Profil |
#7 · Zasláno: 3. 1. 2017, 15:36:45
Z toho to nepochopím. Potřebuju to vysvětlit krok za krokem.
|
||
Kcko Profil |
#8 · Zasláno: 3. 1. 2017, 15:39:19
piiiiiiiip:
Tak si zaplat školení. David Grudl ho nabízí. www.skoleniphp.cz/skoleni-nette-vyvoj-webovych-aplikaci Na nette fóru Ti někdo jistě nabídne školení jenom pro Tebe a i levněji, snaž se trochu. |
||
piiiiiiiip Profil |
#9 · Zasláno: 3. 1. 2017, 15:43:57
Tak to budu muset vymyslet tak aby to join nepotřebovalo. Já si nemůžu dovolit takhle vyhazovat peníze kvuly koníčku.
|
||
Tomášeek Profil |
#10 · Zasláno: 3. 1. 2017, 16:15:11
piiiiiiiip:
„Tak to budu muset vymyslet tak aby to join nepotřebovalo“ Heh :-) Peníze kvůli koníčku vyhazovat nemusíš, ale pochopit psaný text, hezky, jasně a zřetelně popsaný, bys zvládnout mohl. Jinak si myslím, že kvůli koníčku, kde nechápeš ani psaný text, je škoda vyhazovat nejen peníze, ale i volný čas. |
||
piiiiiiiip Profil |
#11 · Zasláno: 3. 1. 2017, 16:20:14
Tomášeek:
Já mám takový dívný způsob učení, jakmile to někde nenajdu polopatě tak to nedám xD ale jak se mi to jednou povede tak už je to pohoda. |
||
piiiiiiiip Profil |
To selection patří do presenteru že? Jak to udělám v modelu?
Už jsem na to přišel. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0