Autor Zpráva
kini
Ahoj, dělám web v nette kde chci u přihlašování uživatelů přidat možnost zůstat přihlášen (zapamatuje si uživatele na jeho počítači aby zůstal permanentně - rok přihlášen).
Zkoušel jsem to udělat takto $this->user->setExpiration('1 year', FALSE); což nefunguje. Po několika hodinách strávených googlováním jsem zjistil že se to dělá úplně jinak ale jak jsem nezjistil.
Kcko
kini:
Budeš si muset udělat vlastní složku pro ukládá session souborů.

Můj config:

session:
        expiration: 14 days
        autoStart: true
        savePath: "%tempDir%/sessions" #https://forum.nette.org/cs/22267-kdyz-zmenim-savepath-u-session-musim-neco-resit#p151688
kini
Dobře. Tet se mi vytváří soubory ve složce sessions ale stále se mi nedaří upravit dobu jejich platnosti (zůstává 1484221249 microseconds - 24 minut)
Kcko
Hm, nevím, obrat se na diskusi přímo na Nette fóru, tam budou vědět.
kini
Ještě jsem se nad tím trochu zamyslel a napadlo mě že by to mohlo být způsobené nastavením session.gc_maxlifetime mého hostingu.
Keeehi
kini:
Tak to otestuj. Pokus se nastavit platnost cookie třeba na jednu minutu. Pokud to půjde, tak nastavení na delší dobu opravdu omezuje nějaký horní limit. Pokud to nepůjde změnit ani na tu minutu, pak je špatně něco jiného - dobu platnosti nenastavuješ správně.
kini
Keeehi:
Tak na tu minutu se to změnit nepodařilo. Mohu se zeptat jak se to nastavuje správně?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0