Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Greisel Profil |
Při zpracování BB značek došlo k samovolnému sežrání celého příspěvku. Pardon.
Při zpracování BB značek došlo k samovolnému sežrání celého příspěvku. Pardon. Ahoj Začínám s PHP a našel jsem si tuto galerii. Potřeboval bych poradit jak ji upravit tak aby se mi galerie zobrazovala tři obrázky vedle sebe a tři řady pak další strana. Bohužel netuším jak na to :-( Galerii jsem ulozil na ulozto /!Z6iGD6k8RLuX/index-php |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
mckay Profil |
Greisel:
Dobrý den, nechci podceňovat dobrotu a ochotu některých zdejších diskutérů, ale Vaší otázce k tomu, aby se jí někdo začal zabývat chybí pár věcí: 1. Ukázka kódu, který Vám působí potíže (pochybuji že se to někdo bude pokoušet stahovat z rozbitého uložto odkazu) - můžete k tomu použít zdejší [/pre][pre] tagy a vložit kód do nich.
2. Popis toho co jste zkoušel a kde jste se zasekl. Takto to totiž trochu působí, že byste rád aby to někdo celkově udělal za Vás (je-li tomu skutečně tak, pak je tu pro Vás sekce Práce a zakázky). |
||
Alphard Profil |
mckay:
„můžete k tomu použít zdejší [/>pre][>pre] tagy a vložit kód do nich.“
Tam byl ten kód právě sežrán diskusí. Je to chyba, ale stává se to u jen tak dlouhých kódu, které tady stejně nikdo číst nebude :-( Greisel: Vložte sem jen relevantní část kódu. |
||
Greisel Profil |
Ahoj děkuji za reakce.
Bohužel netuším jaká část je relevantní.Bohužel se sem nedá vložit odkaz na stažení a kód je dlouhý pro vložení. Už jsem se s mířil s tím že se to bude bohužel zobrazovat blbě. Kdybych chtěl aby to někdo udělal celé za mě řeknu si o hotovou galerii s požadavky které mám a nehledám po internetu kde se dá co stáhnout a jak to nastavit. Ještě jednou všem děkuji za reakce. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0