Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marvays Profil |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2017, 14:04:13
Zdravím vážení,
potřebuji si upravit jeden php soubor. ale jelikož php mi téměř nic neříká, obracím se na vás s prosbou. Mám joomlu, vní komponentu a k tomu plugin. Plugin se skládá z textového souboru .php a překladu. V určité chvíli mi prostě jen vypíše kus textu z překladu. potřebuji ho vložit do nějakého elementu, nejlíp divu s nějakou specifikací, abych ho mohl v css nastylovat. Pár pokusů sem udlal, ale vždy to skončilo bílou stránkou. Bude stačit kousek kodu? Nebo celý soubor? { $fulltext = JText::_('PLG_K2_SMARTSUB_ACCESS_DENIED_NOACCOUNTS'); } Já se pokoušel o něco takového: <div id="muj_nazev_divu">{ $fulltext = JText::_('PLG_K2_SMARTSUB_ACCESS_DENIED_NOACCOUNTS'); }</div> Ale to bylo hodně naivní :) |
||
Keeehi Profil |
marvays:
„Ale to bylo hodně naivní :)“ To opravdu ano. Takhle je to správně. { $fulltext = '<div id="muj_nazev_divu">' . JText::_('PLG_K2_SMARTSUB_ACCESS_DENIED_NOACCOUNTS') . '</div>'; } Přečti si www.pehapko.cz/zakladni-kurz/6-promenne#typ-string, hlavně ten konec odkázané části, tu o spojování řetězců ;) |
||
marvays Profil |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2017, 15:38:07
děkuji moc. ono by to chtělo celkově nějaký základní php kurz :)
|
||
Časová prodleva: 6 let
|
0