Autor Zpráva
dawe27
Profil
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné přidat ID přihlášeného uživatale jako parametr na konci url adresy? např.
adresa.cz?clanek=7&prihlasen=ID za ID dosadím id přihlášeného uživatele.

Přihlašování mám vyřešeno takto:
      $login = mysql_real_escape_string($_POST["nick"]);
        $pass = mysql_real_escape_string($_POST["pass"]);
        $md5pass = md5($pass);

        $dotaz = mysql_query("select * from league_hraci where login = '".mysql_real_escape_string($login)."' and pass = '".mysql_real_escape_string($md5pass)."'");
        $overeni = mysql_num_rows($dotaz);
        $row = mysql_fetch_array($dotaz);
        if($overeni == 1) {
        if( !session_id() ) session_start(); 
        $_SESSION['login1'] = stripslashes($login);
        $_SESSION['id'] = $row["id"];
        header("Location: index.php");

Děkuji za odpovědi.
Tomášeek
Profil
K čemu ti to bude, kdyz id mas v session? K čemu to tam bude? Co se stane, kdyz někomu pošlu odkaz se svým id? Co kdyz id vymenim za jiné?

A udělej probůh něco s tou md5, z toho je mi smutno :-/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: