Autor Zpráva
visionic
Profil *
Dobrý večer, mám problém s odesíláním formuláře metodou GET. Metoda GET skládá proměnné v tomto tvaru "?prom1=neco&prom2=neco" a ja bych chtel "&prom1=neco&prom2=neco".

Proc?

Mám definované hezké url, takže když mám adresu "www.mojedomena.cz/domu/" tak mi $prom1 nefunguje, protoze prvni promenna get je DOMU.

Priklad:
www.mojedomena.cz/domu/?prom1=neco&prom2=neco ------> domu/-----/neco
www.mojedomena.cz/domu/&prom1=neco&prom2=neco ------> domu/neco/neco
Davex
Profil
visionic:
Na to stačí přejmenovat pole ve formuláři a není třeba měnit základní podstatu fungování URL.
Tomášeek
Profil
visionic:
To máš ty hezké URL definované nějak divně. První GET parametr v URL musí být uvozen otazníkem, s tím nic neuděláš. Najdi chybu v místě, kde ty hezké URL tvoříš.
visionic
Profil *
Ja kdyz si vypisu $_SERVER['QUERY_STRING'], tak to vypada takhle ?prom=domu

Kdyz odeslu formular metodou get, tak takhle ?prom=domu?prom1=neco
Kajman
Profil
Chyba bude v konfiguraci podstrkávání.
visionic
Profil *
Kajman:
Trošku více popsat prosim.? Jsem uplne mimo.
_es
Profil
visionic:
a ja bych chtel "&prom1=neco&prom2=neco".
A dôvod? Keď návštevník bude asi aj tak používať tie „hezké url“? Na oddelenie „dotazu“ je práve ten otáznik: Odkazy v HTML » URL
Kajman
Profil
visionic:
Jakou konfiguraci se "domu" dostane do query stringu?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: