Autor Zpráva
iTzCreepyCz
Profil
Zdravím, našel jsem si script na administraci. Nevím proč se zobrazuje stránka všem, co nemají hodnost "Admin"
<?php

require_once('db.php');

session_start();

?>

</head>

<body>


<?php

if($_SESSION['hodnost']!="Admin") {

    echo'TEXT POUZE PRO PŘIHLÁŠENÉ UŽIVATELE - JSI VÍTÁN!!!<br> 

    <a href="logout.php">Odhlásit se</a>'; 

  } else {

    echo'Nejsi opravnen prohlizet administraci!

    ';

  }

?>
pcmanik
Profil
iTzCreepyCz:
Naozaj fajn že nás informuješ o tom čo ti nefunguje. Veľmi sme za to vďačný.

Ale inak skús sa pozrieť na tú tvoju podmienku if($_SESSION['hodnost']!="Admin")
iTzCreepyCz
Profil
Jak to opravit prosím?...


Co je na tom teď spatně?
<?php
    ob_start();
    session_start();
    require_once 'db.php';
    
    
    if( !isset($_SESSION['user']) ) {
        header("Location: index.php");
        exit;
    }
?>

</head>

<body>


<?php
if ( 'admin' == $_SESSION['level'] ) {
    echo'TEXT POUZE PRO PŘIHLÁŠENÉ UŽIVATELE - JSI VÍTÁN!!!<br> 

    <a href="logout.php?logout">Odhlásit se</a>'; 

  } else {

    echo'Nejsi opravnen prohlizet administraci!

    ';

  }

?>
iTzCreepyCz
Profil
Prosím o pomoc :)
Alphard
Profil
Jde o to, co je v $_SESSION['hodnost'], viz výše [#2] pcmanik. Kód, který přihlašuje uživatele neuvádíte.

A vytahovat vlákna tímto způsobem ( [#4] iTzCreepyCz) je zakázané.
iTzCreepyCz
Profil
Prosím jen o pomoc....
<?php
    ob_start();
    session_start();
    require_once 'db.php';
    
    // if session is not set this will redirect to login page
    if( !isset($_SESSION['user']) ) {
        header("Location: index.php");
        exit;
    }
?>

</head>

<body>


<?php
if (isset($_SESSION['level']) && $_SESSION['level'] == 3) {
    echo'TEXT POUZE PRO PŘIHLÁŠENÉ UŽIVATELE - JSI VÍTÁN!!!<br> 

    <a href="logout.php?logout">Odhlásit se</a>'; 

  } else {

    echo'<p>Nejsi opravnen prohlizet administraci!</p>
    <p style="color:red;">Prihlas se jako administrator!</p>

    ';

  }

?>
Ani tento kod nejde....
Hando
Profil
Co znamená, že nejde?
Udělej si var_dump() proměnných, které používáš - jestli je v nich skutečně to, co si myslíš.
iTzCreepyCz
Profil
Jak přesně? Nejde prostě zobrazit admin stránka když jsem přihlášenej a v databazi mam level 3
Taps
Profil
V databazi mas sice level 3 ale ve skriptu s databazi nepracujes
iTzCreepyCz
Profil
Jak to fixnout?
Davex
Profil
iTzCreepyCz:
Jak to fixnout?
Při loginu sejvni level do sešny.
iTzCreepyCz
Profil
Jsem začátečník v php. Prosím o vypsání kódu
Tomášeek
Profil
iTzCreepyCz:
Zkopírováním hotového řešení se nic nenaučíš. Přiřazení hodnoty do proměnné je na první stránce každého tutoriálu, porovnání hodnoty na druhé. Trochu se snaž.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: