Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pito Profil |
Zdravím,
Používám editor wysiwyg od gentelella a nějak si nevím rady jak můžu do textarea vložit text z databáze abych mohl text popř. upravit. Mám něco takového require("config.php"); $id =$_REQUEST['BookID']; $result = mysql_query("SELECT * FROM example WHERE BookID = '$id'"); $test = mysql_fetch_array($result); if (!$result) { die("Error: Data not found.."); } $Nadpis=$test['Nadpis'] ; $Clanek= $test['Clanek'] ; if(isset($_POST['save'])) { $nadpis_save = mysql_real_escape_string($_POST['nadpis']); $clanek_save = mysql_real_escape_string($_POST['clanek']); $datum_save = date("Y.m.d H:i:s",$time); mysql_query("UPDATE example SET Datum ='$datum_save', Nadpis ='$nadpis_save', Clanek ='$clanek_save' WHERE BookID = '$id'") or die(mysql_error()); echo "Uloženo!"; header("Location: nabidka.php"); } <textarea name="clanek" id="descr"><?php echo htmlspecialchars($Clanek) ?></textarea> jenomže když to takhle mám tak se mi pod textarea vytvoří další textarea v kterým je vypsán ten text z DB a to je špatně musí se to vypsat v tom původním textarea. Možná jestli to není nějak nastavené v JS od toho wysiwyg který k tomu je. A pro mně JS není moc silná stránka. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0