Autor Zpráva
karl
Profil *
Zdar,
Mam ve své udělané administraci vytvořenou galerií fotek. U každé fotky mám odkaz na náhled a smazání dané fotky.
Čili u každé fotky jsou údaje z databáze které vkládám pod odkazem smazat <a href="del_foto.php?BookID=<?php echo htmlspecialchars($id) ?>&soubor=<?php echo htmlspecialchars($fileName) ?>&id=<?php echo htmlspecialchars($test['id']) ?>" class="btn btn-primary">Smazat</a>

Kde BookID je kategorie, soubor je název fotky, id je id fotky

Na následné stránce mám v URL: http://localhost/admin22/view.php?BookID=1

Když tedy dám smazat fotografií tak mi dotaz najede na soubor del_foto.php vše je dobře jen se mi to nepřesměří zpět na http://localhost/admin22/view.php?BookID=1

V del_foto.php:
$soubor = $_GET["soubor"];
$id = $_GET["BookID"];
$id_foto = $_GET["id"];
unlink ("uploads/$soubor");
unlink ("uploads/thumbs/thumb_$soubor");

mysql_query("DELETE FROM files WHERE id = '$id_foto'")
or die(mysql_error());

header("Location: http://localhost/admin22/view.php?BookID='$id'");

Ono vlastně výsledná URL je pak: [b]http://localhost/admin22/view.php?BookID=%271%27[/b]

Takže se to nepřesměruje zpět, protože není zadaná číslo kategorie BookID
Proč se mi to číslo tedy $id = $_GET["BookID"]; nezapíše? popř. Jak by to šlo udělat jinak?
iFery
Profil
karl:
Máš tam navíc jednoduché uvozovky, tzn. mělo by to být:

header("Location: http://localhost/admin22/view.php?BookID=$id");
pito
Profil
jaj jak jsem to mohl přehlédnout :D díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: