Autor Zpráva
yourmama222
Profil
Zdravím, nevím proč mi nejde tento kód.
Můžete se na něj někdo ochotný prosím podívat, popř opravit chyby?
<?php if( !isset($_SESSION['user']) ){;?>Nelze založit téma<?php else:?><a href="nove_tema.php?parent=<?php echo $id; ?>" style="float:right; color: rgb(255, 255, 255);">Nový příspěvek</a> <?php };?></div>
Taps
Profil
yourmama222:
<?php
session_start();
 if( !isset($_SESSION['user']) ){
 ?>Nelze založit téma
 <?php }else{ ?>
 <a href="nove_tema.php?parent=<?php echo $id; ?>" style="float:right; color: rgb(255, 255, 255);">Nový příspěvek</a>
  <?php } ?>
  </div>
yourmama222
Profil
Děkuji moc :)
yourmama222
Profil
Ještě minimálně 1 věc
Proč mě to hodí na index fora když tomu nic není (snad)?
nova_tema.php?parent=1 třeba
<?php require('../dbconnect.php');
if(isset($_GET['parent'])){$id = intval($_GET['parent']);
if(isset($_SESSION['user'])){$dn1 = mysql_fetch_array(mysql_query('select count(c.id) as nb1, c.name from categories as c where c.id="'.$id.'"'));
if($dn1['nb1']>0){?>
<script src="//cdn.tinymce.com/4/tinymce.min.js"></script>
<script>tinymce.init({ selector:'textarea' });</script>
<style> 
input {width: 87%;padding: 12px 20px;margin: 8px 0;box-sizing: border-box;border: 3px solid #ccc;-webkit-transition: 0.5s;transition: 0.5s;outline: none;}
input:focus {border: 3px solid #555;}
</style>
  <div class="mainBody">
    <div class="container">
      <div class="row">
        <div class="col-md-8">
<?php
if(isset($_POST['message'], $_POST['title']) and $_POST['message']!='' and $_POST['title']!=''){$title = $_POST['title'];
$message = $_POST['message'];
if(get_magic_quotes_gpc()){$title = stripslashes($title);
$message = stripslashes($message);}
$title = mysql_real_escape_string($title);
$message = mysql_real_escape_string($message);
if(mysql_query('insert into topics (parent, id, id2, title, message, authorid, timestamp, timestamp2) select "'.$id.'", ifnull(max(id), 0)+1, "1", "'.$title.'", "'.$message.'", "'.$_SESSION['id'].'", "'.time().'", "'.time().'" from topics')){?>
<meta http-equiv='refresh' content='0;url=/forum/topics.php?parent=<?php echo $id; ?>'><?php }else{echo 'Vyskytla se chyba.';}}else{?>
<form action="nove_tema.php?parent=<?php echo $id; ?>" method="post">
    <input type="text" name="title" placeholder="Zadejte název témy" id="name" /><br />
    <textarea name="message" id="message" cols="70" rows="6" placeholder="Krátké informace o kategorii"></textarea><br />
    <input type="submit" value="Odeslat" />
</form>                                                               
<?php }}else{echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;url=/forum'>";}}else{echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;url=/forum'>";?>
<?php }}else{echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;url=/forum'>";}?>
        </div>
Tomášeek
Profil
yourmama222:
Pominu, že ten kód jsi opsal z nějakého asi 15 let starého manuálu.

Začni tím, že si ten kód nějak rozumně naformátuješ. Pak uvidíš, v jaké větvi podmínek jsi a proč dochází k přesměrování. V téhle prasečině se nikdo hrabat nebude.

Jen tak na okraj, napočítal jsem 3 ify a 5 else, mělo by to skončit chybou, ne redirectem. Ony i ty dvojité složené závorky před každým else jsou nějaké divoké.
yourmama222
Profil
Ahoj, děkuji za popis. Mrknu na to, popř. poprosím nějakou zde dobrou duši na opravení kodu. Budu vděčný :)
yourmama222
Profil
Prosím o opravení kodu , v php jsem začátečník
pcmanik
Profil
yourmama222:
Už si si ten kód sformátoval? Či snaď si myslíš že niekto bude venovať čas rozbitému kódu ktorý sa ani nedá prečitať?
Mimochodom je proti pravidlám "nakopávať" tému.
yourmama222
Profil
Neformátoval, protože nevím jak :)
M4n
Profil *
Uč se. A možná začni s něčím jednodušším, než je fórum.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: