Autor Zpráva
KaminekLP
Profil
Dobrý deň,
ako spravím to, aby sa po kliknutí na button spustil nejaky php skript? Konkretne v pojim pripade robim registraciu a ked vyplnia forumular, tak aby to tie 3 informacie (premenne) ososlali na databazu. Vsetko uz mam len teda ako spravím to, aby sa po kliknutí na button spustil nejaky php skript. Dakujem
T-fon
Profil
Do formuláře si předej action:
<form action="script.php"
(v souboru script.php bude odeslání do databáze).
KaminekLP
Profil
Dakujem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: