Autor Zpráva
Jindra Erko
Profil *
Na mém hostingu mi změnily verzi PHP na vyšší, teď přesně nevím co tam je, ale najednou mi díky tomu přestala fungovat tato praktika:

Header("Refresh: 2; URL=modules.php?name=News&id=".$key."");

X-roků to fachčilo, nyní nikoliv....
Chybu to žádnou nevypíše, ale server prostě nepřesměrovává. Jak se to má správně aplikovat, aby se stránka korektně refrešovala po 2 sekundách (na úrovni serveru). Meta-tagové přesměrováním nechci .... Díky za tipy.
Enko
Profil
Chybu hledej jinde. Například v zapnutých chybových hláškách, které ti vrací textový výstup před odesláním headeru. Nebo někde posíláš jiný textový výstupo před odesláním headeru. Podívej se do error logů, tam bude pravděpodobně napsáno, co je špatně.
Jindra Erko
Profil *
Opravdu jsem nic neměnil, jen jsem přešel z levného sdíleného hostingu na výkonější multihosting, kde běží v základu min. PHP 5.6 a já byl dříve prioritně na PHP 5.2 (pokud se nepletu) .... zajímavé, písnu správci hostingu a uvidíme... Ty chybové hlášky mám zapnuty a nic ....
Tudíš jsem pochopil že výše uvedený zápis je dle dokumentace ok?
abc
Profil
Zkusil bych malyma refresh a url
Keeehi
Profil
Jindra Erko:
Hlavní je, že žádné přesměrování server neprovádí. Jediné co server udělá je, že přidá tuto hlavičku do odpovědi a pošle prohlížeči. Teprve až prohlížeč provede přesměrování nebo cokoli co sám uzná za vhodné. Základem je tedy zjistit, zda se tato hlavička objevuje i v odpovědi. Pokud ano, bude to problém na straně prohlížeče. Pokud ne, je třeba to řešit na serveru.

Opravdu jsem nic neměnil,
PHP 5.6 a já byl dříve prioritně na PHP 5.2
Takže měnil. I kdyby jsi přešel od jednoho hostera s 5.2 k jinému s 5.2, stále by tu bylo riziko, že něco nemusí fungovat. Záleží totiž i na konfiguraci, zahnutých modulech a podobně.

Ty chybové hlášky mám zapnuty a nic
Určitě? Když schválně vytvoříš nějakou chybu, tak ji vidíš? A vidíš všechny? Pro nastavení úrovně zobrazování chyb slouží funkce error_reporting. Zapnul bych tedy zobrazování úplně všech chyb. error_reporting(E_ALL);
Až zajistíš kde je problém, měl bys zobrazování chyb zase vypnout. V produkčním prostředí to nemá co dělat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: