Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
slon_cz Profil |
#1 · Zasláno: 29. 7. 2017, 16:34:53
Zdravím, řekněme že mám takovouto tabulku
<table class="table tablesorter" id="list_table"> <thead> <tr> <th>xx</th> <th>xx</th> <th>xx</th> <th>xx</th> <th>xx</th> <th>xx-xx</th> <th>xx-xx</th> </tr> </thead> <tbody> <tr><td>jedna</td><td>dva</td><td>tri</td><td>ctyri</td><td>pet</td><td>šest</td><td>sedm</td></tr> <tr><td>jedna</td><td>dva</td><td>tri</td><td>ctyri</td><td>pet</td><td>šest</td><td>sedm</td></tr> <tr><td>jedna</td><td>dva</td><td>tri</td><td>ctyri</td><td>pet</td><td>šest</td><td>sedm</td></tr> <tr><td>jedna</td><td>dva</td><td>tri</td><td>ctyri</td><td>pet</td><td>šest</td><td>sedm</td></tr> <tr><td>jedna</td><td>dva</td><td>tri</td><td>ctyri</td><td>pet</td><td>šest</td><td>sedm</td></tr> </tbody> </thead> a potřebuji vybrat všechny texty, co se nacházejí v řádcích "jedna", tedy obsah první td, zkoušel jsem $dom = new DOMDocument(); @$dom->loadHTMLFile("url"); $xpath = new DOMXPath($dom); foreach($xpath->query('//td[1]') as $td){ echo $td->nodeValue."<br />"; } ovšem to mi vybere jen první "jedna" a ty další ne. Můžete mi někdo prosím poradit, jak to udělat lépe nebo alespoň vyřešit aby to vypisovalo správně všechny obsahy první <td> z každého řádku tabulky? Děkuji moc! :) |
||
slon_cz Profil |
#2 · Zasláno: 29. 7. 2017, 18:52:22
//vyřešené
|
||
pcmanik Profil |
#3 · Zasláno: 29. 7. 2017, 23:12:22
slon_cz:
Na diskusii je slušnosťou uviesť riešenie - môžeš tak pomôcť ďalším ktorý by mali rovnaký problém. |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0