Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
KaminekLP Profil |
#1 · Zasláno: 11. 8. 2017, 17:22:42
Dobrý deň,
mám subdoménu attach.*********.eu, na ktorej mám jednoduchý systém uploadu obrázkov a ich následného zaradenia do súboru. Niečo ako ctrlv.cz, imgur atď., akurát jedoducho. Všetko je vporiadku, akurát keď nahrám (resp. vyberiem) nejaký súbor a kliknem na nahrať, tak mi to vypíše túto chybu: Warning: move_uploaded_file(): The second argument to copy() function cannot be a directory in /data/web/virtuals/155647/virtual/www/domains/attach.*********.eu/index.php on line 30 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/data/web/virtuals/155647/virtual/tmp/phpPYVSfd' to 'imghost/' in /data/web/virtuals/155647/virtual/www/domains/attach.*********.eu/index.php on line 30 Túto chybu som riešil aj s podporou hostingu, skúšali sme všetky možnosti a nič. Prosím o pomoc a ďakujem za každú odpoveď. Zatiaľ dovidenia. |
||
M4n Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 8. 2017, 14:57:49
KaminekLP:
„Túto chybu som riešil aj s podporou hostingu, skúšali sme všetky možnosti a nič“ Bylo by dobré, kdybys nás přestal krmit bullshitem. Ten warning to říká jasně: druhý argument (destination) nemůže být adresář. Musí to být celá adresa souboru, který má vzniknout z dočasných uploadovaných dat. |
||
KaminekLP Profil |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2017, 19:41:07
Dobrý deň,
ďakujem. Ale teraz píše to isté, akurát, že na riadku 59. Lenže problém je v tom, že ja mám 57 riadkov a riadok číslo 59 nemám. |
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 12. 8. 2017, 22:49:06
KaminekLP:
Super že si nám tých 57 riadkov ukázal. Skúsim asi použiť vešteckú guľu čo mám na poličke... |
||
KaminekLP Profil |
#5 · Zasláno: 12. 8. 2017, 23:29:17
<!doctype html> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="Author" content="KaminekLP_TV"> <meta name="Keywords" content="prodisfor"> <meta name="Description" content="Úložisko a Upload obrázkov pre ProDisFor.eu"> <title>ProDisFor ATTACH | Upload</title> <link rel="stylesheet" href="main.css"> </head> <body> <h1>ProDisFor ATTACHMENT | PRÃLOHA</h1> <br /> <center><p><form method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="file" name="img" /> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="512000" /><p> <br /> <br /> <input type="submit" value="NahraÅ¥" /> </form> <?php if(isSet($_FILES) && $_FILES) // týmto sa pýtame, Äi $_FILES existuje a má nejakú hodnotu { $img = $_FILES['img']; // skontrolujeme si priponu if(skontroluj_subor($img['name'])) { // súbor je OK, môžeme ho nahraÅ¥ $adresar = '/data/web/virtuals/155647/virtual/www/domains/attach.prodisfor.eu/imghost'; if(move_uploaded_file($img['tmp_name'], $adresar . $img['file'])) echo '<div class="alert1"> OK | Súbor úspeÅ¡ne nahratý. </div>'; else echo '<div class="alert"> ERROR | Pri nahrávanà nastala neÄakávaná chyba. ProsÃm, skúste neskôr. </div>'; } else { echo '<div class="alert"> ERROR | Žiadny súbor nebol vybraný. </div>'; } } // deklarujeme funkciu function skontroluj_subor($img) { $povolene_pripony = array('jpg', 'png', 'gif', 'bmp'); // uložÃme si do array prÃpony, ktoré akceptujeme $pripona = pathinfo($img, PATHINFO_EXTENSION); // týmto zÃskame prÃponu // jednoduchá kontrola - prÃponu porovnáme s povolenými if(in_array($pripona, $povolene_pripony)) return true; else return false; } ?> </body> </html> Prepáčte, mám trochu problém s kódovaním, ale na stránke je to vpohode. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0