Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
moom Profil |
Lidi zlatí, mám tento kód, kde rozděluji pole na dvě částí a funguje to dobře.
<?php // definuji proměnou z vlastni taxonomie $kategorie = get_terms( 'sbirka-kategorie', array( 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'exclude' => array( 13, 17, 20 ), ) ); // sečtu položky $soucet = count($kategorie); // definuji dvě poloviny $prvnipulka = array_slice($kategorie, 0, $soucet / 2); $druhapulka = array_slice($kategorie, $soucet / 2); // vypíšu obsah první půlky echo '<ul>'; foreach ($prvnipulka as $term) { echo '<li>První půlka: <a href="'.get_term_link($term).'">'."(".$term->count.") ".$term->name.'</a></li>'; } // vypíšu obsah druhé půlky foreach ($druhapulka as $term_dve) { echo '<li>Druhá půlka: <a href="'.get_term_link($term_dve).'">'."(".$term_dve->count.") ".$term_dve->name.'</a></li>'; } echo '</ul>'; ?> Ale už mně nefunguje rozdělení na čtyři. Moc nerozumím, jak to správně rozdělit a vypsat čtyři pole samostatně. Každé v jiném elementu. Taky vlastně nerozumím proč mně druhá proměnná vypíše druhou půlku a ne první u prvního příkladu. Jsem začátečník, tak se omlouvám jestli je to blbý dotaz. |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 11. 8. 2017, 22:15:55
|
||
moom Profil |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2017, 09:06:04
Děkuji juknu na to
|
||
Časová prodleva: 6 let
|