Autor Zpráva
Fajr
Profil
Zdravím, mám kód přes který importuji všechny stránky (přes include) přímo do root složky do index.php. Problém je ale v tom že používám sesions a v tu chvíli co bych nedal session unset na začátek includnuté stránky tak se při příští návštěvě uživatel objeví opět na té includnuté stránce ze session, což nechci. V opačném případě pokud dám session unset, tak zase při odeslání formuláře se formulář odešle na domovskou stránku místo na stránku ze session. Zkoušel jsem i pricitani čísel do session po každém načtení stránky když nejsou žádné údaje v POST a potom refresh ale moc to nefungovalo. Jestli někdo ví, jak to vyřešit tak budu moc rád za odpověď..
Tomášeek
Profil
Fajr:
Není vůbec zřejmé, na co se ptáš. Jak souvisí session s includovaným souborem a adresou stránky, kde se necházím? Sessiony přeci nepřesměrovávají, ani neurčují, na jakou stránku se odešle formulář.

Popisuješ to buď strašně zmateně, nebo jsi zbastlil neuvěřitelnou věc. V každém případě buď konkrétní, dodej kód, kde bude vidět, co jsi udělal.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: