Autor Zpráva
Jiří Ráb
Profil
Ahoj chtěl jsem se vás zeptat když si vytvořím session pomocí session_start() a chci ji celou zničit a dám session_destroy(); tak jestli smažu pouze data v session nebo ji odstranim i jako soubor na session storage
Dik
Firrel
Profil *
Ahoj,
funkcní session_destroy() smažeš i soubor na session storage.
Jde to pěkně vidět, když si spustíš script a sleduješ session storage:
<?php
session_start("sName");
sleep(10);
session_destroy();
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: