Autor Zpráva
luma64
Zdravím, volám z php stránky ďalšiu, ktorá sa otvára v novom okne. V zavolanej php stránke mám kúsok javascriptu, ktorý sa volá po uložení záznamu. Javascript má aktuálnu stránku po uložení zavrieť a obnoviť. Po kliknutí na tlačítko údaje boli uložené sa vykoná javascript so zavretím a obnovením stránky ale predtým sa zobrazí msgbox s hláškou "Na opätovné zobrazenie webowej stránky je nutné..... atď ". Ako zabezpečím aby sa nezobrazoval spomenutý msgbox a funkcionalita by sa správala ako požadujem ? Teda zavretie a obnovenie pôvodnej stránky ?
Na spodu sú 2 tlačítka: Zrušiť a Znova. Keď klikám na Znova, po druhom kliku sa stránka zavrie a urobí sa obnovenie ako požadujem. Mám prehliadač IE 11.
Vďaka !
Keeehi
luma64:
Nedělej refresh (location.reload()) ale přiřaď "novou" url do location.href.
luma64
Ok, ale keď vložím, priradím k tlačítku
<input type="button" value="Uložené !" onClick="Javascript:window.location.href = 'uper_pohlad.php';"/>
potom sa mi v aktuálnom okne otvorí volaná stránka.
Keeehi
luma64:
Je ti strašně špatně rozumět. Ale co jsem si odvodil je toto. Máš formulář. Ten se odesílá metodou post. Po odeslání chceš udělat refresh stránky. Ovšem refresh "nejde" udělat, jelikož by to znamenalo znovu odeslat data, proto se zobrazuje ta hláška. Takže buď té obnovy docílíš změnou adresy pomocí javascriptu, nebo to uděláš tak, jak by se to řešit mělo. A to tak, že po odeslání post požadavku a jeho zpracování samo PHP přesměruje na nějakou vhodnou adresu. Jelikož se přesměruje, tak to vytvoří get požadavek a při případné obnově už se to nebude opětovně snažit odesílat data.
luma64
Vratil som sa k pôvodnej otazke; našiel so chybu v nastavení submitu, mal som tam navyše pridaný parameter v inpute. Ďakujem za ochou pomôcť !

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0