Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ikki Profil |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2018, 11:08:52
Ahoj, poslední dobou mi neustále stránka hází error při víceméně každém SQL dotazu, viz.
$news_p = $mysqli->query("SELECT * FROM main_news WHERE id != '".$news['id']."' ORDER BY id DESC LIMIT 4"); while($news_p = $news_p->fetch_array()){ $comments = $mysqli->query("SELECT * FROM main_news_comments"); while($comments = $comments->fetch_array()){ Tabulky, sloupce i data jsou správně, všechno funguje jak má a i přes to, že výpis dat na webu funguje, vyskytuje se pod tím tahle chyba Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function fetch_array() on array in Přijde mi to jako blbost, když výpis dat funguje, nebo se mýlím? Děkuji za radu. |
||
Taps Profil |
Ikki:
zkus jinak pojmenovat proměnou while($comments2 = $comments->fetch_array()){ |
||
Ikki Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2018, 11:33:22
No já právě zkoušel různé kombinace a stejně to v mnoha případech nefungovalo, přitom je mi divné, že i když veškeré proměnné pojmenuji stejně, tak to někde funguje a jinde zase ne.
Nicméně jsem teď udělal proměnu $vyber_ten_zapis a ve while pojmenoval proměnnou jako $vypis_ten_zapis, tak už to funguje. Díky. |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 29. 6. 2018, 12:10:10
Ikki:
„tak to někde funguje a jinde zase ne.“ Fungovat to nemůže (až možná na prázdný výsledek). Při prvním průchodu si přepíšeš obsah proměnné a když se tam cyklus dostane podruhé, tak už se to snaží volat metodu fetch_array nad něčím, co už dávno není objekt ale pole, protože jsi si ten objekt v první iteraci přepsal polem. |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0