Autor Zpráva
JindraP
Profil *
Ahoj, prosím o radu jak upravit kód abych nemusel vypisovat každý email samostatně ale vypsali se všechny najednou. Je mi jasné že to bude nějak pomoci Foreach, ale bohužel mi není jasné co a jak použít. Děkuji za radu.

$xml_parser = xml_parser_create();
        xml_parse_into_struct($xml_parser, $response["data"], $d, $i);
        xml_parser_free($xml_parser);
                
        echo $d[$i['EMAILADDRESS'][0]]['value'],"<br>";
        echo $d[$i['EMAILADDRESS'][1]]['value'],"<br>";
        echo $d[$i['EMAILADDRESS'][2]]['value'],"<br>";
        atd...
RastyAmateur
Profil
JindraP:
Jak vypadá ten vstup? Možná by to šlo vyřešit i jednodušeji, než přes xml_parse_into_struct()
Každopádně zkusil bych toto:
foreach ($i['EMAILADDRESS'] as $address) {
  echo $d[$address]['value'] . "<br>";
}
JindraP
Profil *
Děkuji za radu. Takto to funguje.
obsah $response["data"]
je takovýto:
SUCCESS 103034892018-06-29 21:07:332018-06-29 21:13:340000test@test.cztest.czPavelPlatil2012-06-29 00:00:00cs_CZPavlePlatileVážený paneMTestovacíU LesaPrahaČR100000555777888606000000Pane2271Ing2272Pane2277Praha2281322821228342286102287v7cwe13016confirmed2018-06-29 21:07:332018-06-29 21:07:33103034912018-06-29 21:07:552018-06-29 21:07:550000testujeme@test.cztest.cz228212287FSfvY13016confirmed2018-06-29 21:07:552018-06-29 21:07:55 test@test.cz
RastyAmateur
Profil
JindraP:
To mi jako XML moc nepřijde, ale pokud ti to funguje, tak je to dobrý :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0