Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nethor Profil |
#1 · Zasláno: 20. 7. 2018, 08:20:19
Zdravím, snažím se do projektu integrovat platební bránu GoPay tímto zůsobem: doc.gopay.com/cs/?lang=php#dokumentace (pomocí composeru)
S namespace a převzatými scripty nemám moc zkušeností. Při testu $gopay = GoPay\payments( ...) ;
mi vyskakuje hláška: Fatal error: Call to undefined function GoPay\payments() in C:\xampp\htdocs\_www\ ...\presenter\test\GoPay.php on line 13 když soubor vložím manuálně require_once '../vendor/gopay/payments-sdk-php/factory.php';
píše mi Fatal error: Cannot redeclare GoPay\payments() (previously declared in C:\xampp\htdocs\_www\ ...\vendor\gopay\payments-sdk-php\factory.php:5) in C:\xampp\htdocs\_www\...l\vendor\gopay\payments-sdk-php\factory.php on line 20 Přičemž na řádku 20 je funkce jen ukončena.: <?php namespace GoPay; function payments(array $userConfig, array $userServices = []) { $config = $userConfig + [ 'scope' => Definition\TokenScope::ALL, 'language' => Definition\Language::ENGLISH, 'timeout' => 30 ]; $services = $userServices + [ 'cache' => new Token\InMemoryTokenCache, 'logger' => new Http\Log\NullLogger ]; $browser = new Http\JsonBrowser($services['logger'], $config['timeout']); $gopay = new GoPay($config, $browser); $auth = new Token\CachedOAuth(new OAuth2($gopay), $services['cache']); return new Payments($gopay, $auth); } Jak ji mám správně nahrát (zaregistrovat?) ? |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 20. 7. 2018, 13:11:14
Tipnu si, že sám si v nějakém namespacu, takže ti nejspíše chybí lomítko na začátku
$gopay = \GoPay\payments( ...); To proč nefunguje to ruční vložení je dáno tím, že už to composer jednou automaticky vložil. Takže když to ty ještě vložíš ručně, objeví se definice funkce v kódu podruhé a to je problém. Stačí to tedy ručně nevkládat, protože to tam už je a vyřešit problém s namespacy. |
||
nethor Profil |
Super, v namespace ne, ale volal jsem fci ze scriptu o adresář výš.
Už to maká. Díky moc. |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0