Autor Zpráva
larakyn
Profil
Ahoj,

snažím se vymyslet, jak při zaškrnutí vícero checkboxů zapsat každý z nich do vlastní řádky.

Kod checkboxu:

<form>
  <input type="checkbox" value="1" name="names[]">John
  <input type="checkbox" value="2" name="names[]">Peter
  <input type="checkbox" value="3" name="names[]">Mike
  <input type="checkbox" value="4" name="names[]">Kattie
  <input type="submit" value="Send" name="send">
</form>

Když bych zaškrtnul např. Johna a Kattie - výsledek v DB by měl být následující:

Id Jméno
1 1
2 4

Mohl by mi někdo pomoci s kodem prosím?
Keeehi
Profil
larakyn:
Projdi to pole co budeš mít v proměnné $_GET["names"] cyklem. Nic složitého to není.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0