Autor Zpráva
IdefiX
Profil *
problém je v tom, že mám v databázi tabulku s newskami které se mi pak vypisují na stránku. Napsal jsem si tlačitko pro mazání zmíněných newsek ale hlásí to jakýsi parse error. Kod je nasledujici:

<?
$vysledek=mysql_query("select * from newsky order by datum",$GLOBALS["link"]);
if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
echo "bez aktualitky";
else
{
echo "<table>";
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)):
?>
<tr>
<td><?echo ceskedatum($zaznam["datum"])?></td>
<td><?echo $zaznam["misto"]?></td>
<? if (jeadmin()):?><td><form method="post" action="<? mysql_query ("delete from koncerty where id="$zaznam["id"]";", $GLOBALS["link"]) ?>">
<input type="Submit" name="smaz" value="smaž" />
</form> </td>
<? else: ?>nic
<? endif ?>
</tr>
<?
endwhile;
echo "</TABLE>";

?>


nevíte co s tím?díky za odpoved
IdefiX
Profil *
chybička se vloudila "delete from newsky" samozřejmě
Honza Hučín
Profil
Hádají se ti tam uvozovky. Asi bych to napsal takhle:
"delete from koncerty where id='" . $zaznam["id"]. "'"

'" je apostrof uvozovky a "'" uvozovky apostrof uvozovky.
IdefiX
Profil *
hm tak to bohužel nepomohlo...zkusím to udělat úplně jinak ..každopádně díky za odpověd
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.