Autor Zpráva
luma64
Profil
Pozdravujem ! V php kode mam prikaz na otvorenie strá nky v okne; stránky sa mi ale stále otvára na aktuálnej stránke

$link_skol_2019 = "pridaj_skolencov.php?odd_id=$odd_id&semester_obdobie=$semester_obdobie";
echo"<li><a href='$link_skol_2019' onclick=window.open('$link_skol_2019', 'okno', 'width=500, height=500')>2019</a></li>";

Kde je pls problém ? Ďakujem za info.
blaaablaaa
Profil
1. Je třeba přidat escapované uvozovky, což by nejspíš prozradila console
2. return false zruší otevírání odkazu

echo "<li><a href='$link_skol_2019' onclick='window.open(\"".$link_skol_2019."\", \"okno\", \"width=500, height=500\"); return false;'>2019</a></li>";
luma64
Profil
blaaablaaa:
Ďakujem !
Tomášeek
Profil
blaaablaaa:
Problém nebyl v uvozovkách (apostrofech) vnitřní funkce, tam jsi klidně mohl nechat apostrofy.

Problém byl v chybějících uvozovkách kolem te cele funkce. Stačilo tedy přidat escapovane uvozovky tam a uvnitř nechat apostrofy.
blaaablaaa
Profil
Tomášeek:
Já vím, chtěl jsem ale zachovat coding standard (v tomto případě možná kontraproduktivně).
Tomášeek
Profil
blaaablaaa:
Jen jsem chtěl, aby zaznělo, kde vlastně byla chyba a že jsi ji opravil tak trochu nevědomky.

Coding standard je samozřejmě dobře dodržet, ale bojím se, že v tomto případě, když vidím ten dvojřádek, je úplně zbytečné o nějaké coding standard vůbec mluvit :-)
blaaablaaa
Profil
Tomášeek:
Já ji opravil vědomky, to se neboj ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0