Autor Zpráva
JardaB
Profil
Zdravím,

na několika webech jsem bez problému zprovoznil přihlášení přes facebook účet, ale na jednom webu se nemohu hnout z místa.

Ukázka zde:
Přihlášení - prosím nehodnotit web a věci kolem, řeším FB přihlášení

Dostanu sice potřebný email, ale i s výpisem chybových hlášek - nutno zobrazit zdojový kód stránky

Ukázka návratového kódu
session_start();
require_once 'fb-login/src/Facebook/autoload.php';

$fb = new \Facebook\Facebook([
  'app_id' => '******', // Replace {app-id} with your app id
  'app_secret' => '*****',
  'default_graph_version' => 'v2.10',
]);


$_SESSION['FBRLH_state']=$_GET['state'];
$helper = $fb->getRedirectLoginHelper();
$accessToken = $helper->getAccessToken();


try {
  $response = $fb->get('/me?fields=id,email,name', $accessToken);
} 

catch(\Facebook\Exceptions\FacebookResponseException $e) {
  echo 'Graph returned an error: ' . $e->getMessage();
  exit;

} catch(\Facebook\Exceptions\FacebookSDKException $e) {
  echo 'Facebook SDK returned an error: ' . $e->getMessage();
  exit;
}

$me = $response->getGraphUser();
echo 'Logged in as ' . $me['email'];


Výpis chybových hlášek je následující:
<br />
<b>Fatal error</b>: Uncaught Facebook\Exceptions\FacebookAuthenticationException: This authorization code has been used. in /home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/Exceptions/FacebookResponseException.php:106
Stack trace:
#0 /home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/FacebookResponse.php(210): Facebook\Exceptions\FacebookResponseException::create(Object(Facebook\FacebookResponse))
#1 /home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/FacebookResponse.php(255): Facebook\FacebookResponse-&gt;makeException()
#2 /home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/FacebookResponse.php(82): Facebook\FacebookResponse-&gt;decodeBody()
#3 /home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/FacebookClient.php(224): Facebook\FacebookResponse-&gt;__construct(Object(Facebook\FacebookRequest), '{&quot;error&quot;:{&quot;mess...', 400, Array)
#4 /home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/Authentication/OAuth2Client.php(277): Facebook\FacebookClient-&gt;sendRequest(Object(Fac in <b>/home/r/rybniksudkov/www/rybniksudkov.cz/fb-login/src/Facebook/Exceptions/FacebookResponseException.php</b> on line <b>106</b><br />
JardaB
Profil
Vyřešeno: github.com/facebook/php-graph-sdk?fbclid=IwAR2Oe_N5re0_lN4smlQPJ5d81CK1QNSIo_wmczuiX50uOvgmA6KSOVWfE6c

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0