Autor Zpráva
kdeby45
Profil *
Ahoj, nevím co dělám špatně mám tohle:
$povedlo_se = setcookie('prihlaseni', $value, $cas, "/", 'localhost', false, true);
mám php a mariaDB přes xampp,
v $povedlo_se je true, ale cookies se nikam neuloží.
lionel messi
Profil
kdeby45:
$povedlo_se = setcookie('prihlaseni', $value, $cas, "/", 'localhost', false, true);

Mne tento kód pri dosadení normálnej hodnoty a exspirácie funguje (v zmysle, že sa cookie uloží). Nevidím dôvod, prečo by nemal, takže sa musím spýtať:

1. Aké hodnoty má $value a najmä $cas?

2. Máš zapnutý výpis chýb, aby sme vedeli vylúčiť napríklad headers already sent nejakú chybu?

Ospravedlňujem sa, neuvedomil som si, že pri headers already sent by v $povedlo_se bolo false.
pokedex
Profil *
V čas nám 8400 myslím... Mám vypnutý PC. Jo asi to bude ono. Chtěl jsem to zapnout na uchování na den a nepričetl jsem k tomu aktuální čas.
lionel messi
Profil
pokedex:
V čas nám 8400 myslím.

Áno, je to tým, keďže platnosť sa udáva ako tzv. timestamp.

Chtěl jsem to zapnout na uchování na den

To by potom malo byť 86400. :-) (Dá sa zadať aj ako súčin, aby bolo na pohľad jasnejšie, o aký úsek ide: time()+60*60*24)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0