Autor Zpráva
nethor
Profil
Na hostingu mám k dispozici error.log, chci dosáhnout toho, aby se mi případné chyby zapisovaly jen do něj a nikoliv uživatelům na webu.
V PHP to mám nastaveno takto:
    
error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE )    ;  // nastavení reportů, které mě zajímají
ini_set('display_errors', '0');  //  Zákaz zobrazování na webu
Funguje to dobře s výjmkou 'Parse error' , které se mi na webu stejně vypíšou. (V logu jsou zapsány také.)
Jak jde zakázat vypisování 'Parse error' na webu?
Ikki
Profil
1. Nemáš na webhostingu možnost upravit nastavení PHP? V php.ini by stačilo pozměnit display_errors = On za display_errors = Off

2. error_reporting(0);

Pokud se nemýlím, tak ini_set se načítá až po parsování, takže to na jeho výpis nemá vliv.
Keeehi
Profil
nethor:
Nejlepší je hodnotu nastavit přímo v php.ini. Pokud jsi na sdíleném webhostingu a k php.ini nemůžeš pak můžeš zkusit to nastavit v htaccess.
php_value display_errors 0
Může se ale stát že to nebude fungovat jelikož webhosring to může zakázat.
nethor
Profil
K php.ini se žel nedostanu.

error_reporting(0); funguje, ale vypne i zapisování chyb do logu. Parse Error se zapisují stále. Do logu i na web.

php_value display_errors 0 způsobí 'Internal Server Error'
Keeehi
Profil
nethor:
error_reporting(0); funguje, ale vypne i zapisování chyb do logu.
To má být samozřejmě funkce display_errors.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0