Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
luma64 Profil |
#1 · Zasláno: 15. 11. 2021, 12:08:56
Pozdravujem ! Mám takýto problem..Posielam do stránky tlac.php cez session id záznam, ktorý sa má tlačiť. Tlač pozostáva z výberu pre tlač pre dve rôzne zostavy.
Výber zostavy robím tak, že na to použijem form a podla výberu hodnoty z radiobuttonu sa rozhodnem, ktorú zostavu chcem tlačiť. <form name="myForm" class="hide-from-printer2" action="" method="post"> <font size="4" color="#FF0000">* Povinný výber</font> <br><br> <font size="4" color="#0000FF">1. strana<input type="radio" name="tlacstrany" value="strana1" /> <br> <font size="4" color="#0000FF">2. strana<input type="radio" name="tlacstrany" value="strana2" /> <br> <input type="submit" class="btn-group" value="Výber tlače" name="submit"/> <br><br> </form> <?php if(isset($_POST['submit'])) { $volba_strana = $_POST['tlacstrany']; if ( $volba_strana == "strana1" ) { tlacstrana1($id_uper); } if ( $volba_strana == "strana2" ) { tlacstrana2($id_uper); } if ( empty($volba_strana ) ) { echo "Nevybrali ste volbu pre tlač"; } } ?> Po zvolení tlače sa mi zobrazí na obrazovke zostava, ktorú môžem vytlačiť. Potiaľto je to v poriadku. Keby som chcel z toho istého formu potom vybrať možnosť vytlačiť druhú zostavu (prípadne tú istú) vstupný form sa "uzamkne" a radiobuttony sa nedajú zakliknúť. Je niekde chyba v tomto forme resp poste ? Ďakujem ! |
||
Kajman Profil |
Formulář se asi sám od sebe nezamče, takže si najděte javascriptový kód, kterým ho zamykáte, a přestaňte ho zamykat.
|
||
luma64 Profil |
#3 · Zasláno: 16. 11. 2021, 11:29:58
Problém, ako sa zdá spočíva v tom, že keď vojdem do niektorej z funkcií (tlacstrana1 alebo tlacstrana2) načítam si vždy style. Táto funkcia potom zobrazí požadovanú tlač a vtedy sa mi form s radiobuttonmi "zamkne."
|
||
Kajman Profil |
#4 · Zasláno: 16. 11. 2021, 11:49:04
Kterým stylem zamykáte formulář?
|
||
luma64 Profil |
#5 · Zasláno: 16. 11. 2021, 13:11:44
Neviem na toto odpovedať. Tu je príklad začína funkcia:
function tlacstrana1($pdo, $id_uper) { ?> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" /> <?php $stmt = $pdo->prepare("Select u.* from uper u where id = :id_uper"); $stmt->bindValue(':id_uper', $id_uper); $stmt->execute(); foreach ($stmt as $row) { $id = $row['id']; $pohlavie = $row['pohlavie']; . . } |
||
Kajman Profil |
#6 · Zasláno: 16. 11. 2021, 13:24:53
Tak alespoň pošlete odkaz na živou ukázku. Nemáme věštecké schopnosti.
|
||
Časová prodleva: 4 roky
|
0