Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Taps Profil |
#1 · Zasláno: 21. 9. 2022, 13:07:54
Zdravím,
pomocí knihovny jpgraph bych chtěl vygenerovat velké množství grafů (cca 1000),vyexportovat je do obrázku a uložit na server. Zkoušel jsem to pomocí skriptu pastebin.com/9xNuzLhu . V tomto okamžiku se mi vygeneruje jen nějaký 160 grafů a zůstane bílá obrazkova. Pokud dám $graph = new Graph($width, $height, "auto"); mimo cyklus tak se se na výstupu uloží všechny grafy, ale v pořádku je jen první, s tím, že se ostatní graficky překrývají ![]() MOhl by mi někdo poradit jak problém vyřešit. Děkuji |
||
anonym_ Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 9. 2022, 13:40:18
Taps:
Co říká log? Pokud to spadne na bílé obrazovce, tak bych tipl buď execution time (nezdá se mi hodnota -1 , v dokumentaci pro to nevidím oporu), nebo paměť.
|
||
Firibix Profil |
#3 · Zasláno: 21. 9. 2022, 14:31:23
Reakce na Tapse:
Tvému skriptu pravděpodobně dojde paměť. Jpgraph při volání konstruktoru třídy Graph pokaždé znovu načítá fonty a tím zabírá paměť, kterou pak už neuvolní.
Mimochodem: Volání unset na konci generujGraf je zbytečné, proměnné $graph a $bplot jsou deklarovány v lokálním scope funkce, takže po jejím skončení jsou automaticky uvolněny*.
* Přesněji řečenou jsou označeny jako uvolnitelné, z paměti je smaže garbage collector, až to bude potřeba. Stejně se chová i unset .
|
||
Kcko Profil |
Spoustěj dávkově, třeba po 50. Pak nebude problém nebo pokud to máš na localhostu tak si nastav vysoký execution time nebo přes CLI (to může běžet libovolně dlouho ..)
|
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0