Autor Zpráva
bar
Profil
Ahoj všem
mám jednoduchý skript na nakreslení obrázku, pokud ho chci ale vykreslit přímo do prohlížeče, nejde to. Patrně bude problém s header, protože pokud obrázek uložím do adresáře, je vše OK. Nevím si rady, co dělám špatně, takže prosím o navedení jak na to.
Tak vypadá výsledek
a tak vypadá skript

<?php
$width=200;
$height=200;
$im=ImageCreate($width, $height);
$white=ImageColorAllocate ($im, 255, 255, 255);
$black=ImageColorAllocate ($im, 0, 0, 0);
ImageFill ($im, 0, 0, $black);
ImageLine ($im, 0, 0, $width,$height,$white);
ImageString ($im, 4, 50, 150, 'prodeje',$white);
Header('Content-type:image/png');
ImagePng($im);
ImageDestroy($im);
?>
CATerPILAR
Profil
Ahoj zkoušel jsi místo png použít jpg nebo gif?
Taky jsem s tím měl problémy. jinak s grafickýma knihovnama pracuju velice nerad. Vždycky mi to zkončilo na hlavičce header. Když nemusím tak ji nepoužívám.
Něco o tom napsal Kosek. Mrknu do knížky a napíšu co jsem zjistil.
bar
Profil
Zkoušela jsem i png i gif a nejede mně to, obcházím to tak, že si obrázek vytvořím, uložím a pak čtu normálně pře echo. Nějak to jít ale musí.
Muchylin
Profil
ahoj, testoval sem tvůj skriptík a divej, funguje... teda alespoň mě to funguje ;) je to přesně ten co je zde napsanej!
bar
Profil
Nakonec jsem našla řešení tady
bar
Profil
Muchylin
díky, právě jsem to dořešila a opravila takže by to mělo už opravdu fungovat :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.