Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Acci Profil |
#1 · Zasláno: 10. 1. 2006, 13:29:12
Jak nahradit funkci, například xyz(), pokud je na hostingu z bezpečnostních důvodů zakázaná? Chtěl jsem použít
ale funkce function_exist vrací TRUE, i pokud je na hostingu zakázaná a PHP zahlásí chybu, protože funkce xyz() už existuje. |
||
xixli Profil |
#2 · Zasláno: 10. 1. 2006, 16:16:01
O nejakej priamej funkcií neviem, ale napadlo ma niečo takéto:
Nie je to síce nič moc, ale dá sa to použiť :-) Samozrejme je nutná podpora ini_get, čo môže predstavovať problém. |
||
mila Profil |
#3 · Zasláno: 10. 1. 2006, 16:21:51
Nevím jakou funkci potřebuješ, ale něco mi říká, že když ji někdo zakázal, tak k tomu měl důvod. Pokud ji je možné nahradit, tak ji zakazoval zbytečně.
Jelikož hosting neměníš jako ponožky, tak proč prostě - když přijdeš na nový hosting - jen neodkomentovat správnou část kódu? |
||
Acci Profil |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2006, 18:43:49
xixli
To by asi nic neřešilo, protože pak mi to vypíše Fatal error: Cannot redeclare xyb()... |
||
llook Profil |
#5 · Zasláno: 10. 1. 2006, 20:58:00
Asi budeš muset najít a nahradit všechna volání zakázané funkce za nějakou vlastní funkci. Ta může vypadat nějak takhle:
function mojeXyz() { |
||
xixli Profil |
#6 · Zasláno: 11. 1. 2006, 16:02:25
Acci >
Ale najlepšie je sa tomu vyhnúť. Skús len tak námatkovo povedať, o ktoré funkcie ti vlastne ide. |
||
llook Profil |
#7 · Zasláno: 11. 1. 2006, 18:27:34
xixli
Jenže ona ta funkce existuje (takže ji nelze předefinovat), ale je zakázaná direktivou disable_functions (takže ji nelze použít). Pokud třeba na WZ udělám tohle: <?php eval('function exec() {}'); ?> Tak se mi vypíše: Fatal error: Cannot redeclare exec() in /3w/wz.cz/l/llook/test.php(6) : eval()'d code on line 1 |
||
Acci Profil |
#8 · Zasláno: 14. 1. 2006, 00:00:21 · Upravil/a: Acci
Díky vám oběma, nakonec pomohlo zkombinovat obě řešení
|
||
Časová prodleva: 11 měsíců
|
|||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 24. 12. 2006, 16:47:49
[url=http://neco.cz]Text odkazu[/url][img][/img]
[pre][/pre][i][/i][b][/b][url=http://neco.cz]Text odkazu[/url][img][/img][img][/img][img][/img] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre][i][/i][i][/i][b][/b][i][/i] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] [pre][/pre] |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0