Autor Zpráva
derhaa
Profil *
dobrý den/ahoj!

>chtěl bych požádat o radu - do db ukládám obrázek, ale ne fyzicky, ale pouze adresu k němu ($_FILES), a samotný obrázek pošlu do adresáře s právě uloženou adresou pomoci move_uploaded_files...

>nojo, ale když dojde k odstranění řádku z db, a tím vlastně i cesty k obrázku a obrázek zbytečně uložen... co stím...?

>jdu hledat, mám zato, že s phpkem mohu do adresářů, ale mohu mazat data?
Marty
Profil
Mám skript na podobném principu a v případě smazání souboru z databáze, pak fyzický soubor smažu s pomocí funkce unlink s parametrem jménem souboru.

unlink("kody/" . $soubor);
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.