Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jirko Profil |
#1 · Zasláno: 11. 1. 2006, 13:43:41
Mám tento skript:
<select name="dotaz" id="dotaz"> <option value="1">přiznání</option> <option value="2">zábava</option> </select> při výběru "přiznání" mám proměnnou "1",ale potřeboval bych z jednoho výběru dvě proměnné př: přiznání = 1 = A něco jako např: <option value="1" value2="A">přiznání</option> |
||
Hugo Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2006, 13:50:45
|
||
Jirko Profil |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2006, 13:54:27 · Upravil/a: Jirko
respektive mám takovýto skript:
<select name="dotaz" id="dotaz"> <? if($zaznam1!=""){?><option value="<? echo $zaznam1?>"><? echo $zaznam1?></option><?}?> <? if($zaznam2!=""){?><option value="<? echo $zaznam2?>"><? echo $zaznam2?></option><?}?> <? if($zaznam3!=""){?><option value="<? echo $zaznam3?>"><? echo $zaznam3?></option><?}?> <? if($zaznam4!=""){?><option value="<? echo $zaznam4?>"><? echo $zaznam4?></option><?}?> <? if($zaznam5!=""){?><option value="<? echo $zaznam5?>"><? echo $zaznam5?></option><?}?> <? if($zaznam6!=""){?><option value="<? echo $zaznam6?>"><? echo $zaznam6?></option><?}?> <? if($zaznam7!=""){?><option value="<? echo $zaznam7?>"><? echo $zaznam7?></option><?}?> <? if($zaznam8!=""){?><option value="<? echo $zaznam8?>"><? echo $zaznam8?></option><?}?> <? if($zaznam9!=""){?><option value="<? echo $zaznam9?>"><? echo $zaznam9?></option><?}?> <? if($zaznam10!=""){?><option value="<? echo $zaznam10?>"><? echo $zaznam10?></option><?}?> </select> Co s tím ? |
||
Jirko Profil |
#4 · Zasláno: 11. 1. 2006, 14:34:03
tímto jsem docílil toho, aby $dotaz = $_POST['dotaz'],
ale potřeboval bych něco jako: $dotaz = $_POST['dotaz'] $dotaz_n = $_POST['(cislo n)'] OK jde to? |
||
Hugo Profil |
#5 · Zasláno: 11. 1. 2006, 15:11:12
Moc to nechápu, ale možná je řešením ty dvě hodnoty spojit do jednoho řetězce a pak to roudělit v php pomocí explode().
<option value="hodnota1@hodnota2">.. <?php List($var1, $var2) = Explode('@',$_POST['dotaz']); ?> |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0